Ezen az oldalon a Sybelle készítménnyel kapcsolatos vizsgálati eredményeket és kutatási anyagokat tesszük folyamatosan közzé.
Publikációk
Előadásanyagok
SYBELLE PROJEKTBEMUTATÓ KEREKASZTAL-MEGBESZÉLÉS – GYULA, 2020.09.21
- Gyulai rendezvényünk II. előadása – Dr. Jónás Zoltán – A Sybelle projekt bemutatása 2020.09.21. (PDF 1MB)
- Gyulai rendezvényünk III. előadása – Dr. Farkas Károly – A bél mikrobiom kutatás aktuális állása – 2020.09.21. (PDF 1MB)
SYBELLE PROJEKTZÁRÓ ONLINE RENDEZVÉNY – 2020.12.16
- Online zárrendezvényünk I. előadása – Dr. Farkas Károly – Ételintolerancia?! Mi az az ételintolerancia és mit kell tudni róla? – 2020.12.16. (PDF 2,7MB)
- Online zárrendezvényünk II. előadása – Dr. Moldován Judit – Intesztinális hiperpermeabilitás és ételintolerancia – 2020.12.16. (PDF 1,7MB)
- Online zárrendezvényünk III. előadása – Dr. Takáts Alajos PhD – Sybelle, az innovatív táplálékkiegészítő – első kutatási eredmények – 2020.12.16. (PDF 2,7MB)
A fejlesztést bemutató brosúra
- Sybelle brosúra – 2020.12.18. (PDF 1,7 MB)